Menu
Cosul tau

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Urmatorii termeni si conditii reglementeaza utilizarea site-ului nostru www.kso.ro
Toate produsele prezentate pe www.kso.ro sunt comercializate de SC KING SIZE OUTSIDE SRL.
In sectiunea “CONTACT” regasiti toate informatiile care ne identifica.


POLITICA DE AFACERI


            Primul pas pe care trebuie sa-l faceti inainte de a achizitiona un produs de pe site este sa cititi, sa intelegeti si  sa acceptati  “Termenii si Conditiile” noastre. Ulterior trebuie sa va creati un cont.

            In situatia in care nu exista suficiente garantii de solvabilitate, cand comenzile sunt incomplete sau incorecte, ori produsele sunt indisponibile, www.kso.ro nu poate onora comenzile primite.

            Toate informatiile privind masurile produselor comercializate sunt afisate pe site la sectiunes “MASURI”. Inainte de a comanda va recomandam sa va masurati cu cm acele parti ale corpolui dvs, conform indicatiilor din tabelele si pictogramelor inserate fiecarei categorii de produse.  

            Deasemeni va recomandam sa verificati daca produsul dorit este disponibil in momentul achizitionarii, intrucat stocul se poate modifica in orice moment fara avertizare. Totusi, in situatia in care ati comandat si ati achitat contravaloarea unui produs care nu se mai afla pe stoc, www.kso.ro va returna suma platita pentru acest produs in 5 zile lucratoare de la momentul incasarii.


INDICATII DESPRE PRODUSE SI PRETURI


www.kso.ro  comercializeaza produse de foarta buna calitate, care sunt achizitionate de SC KING SIZE OUTSIDE SRL de la producatori sau distribuitori din Uniunea Europeana, beneficiind de garantia oferita de acestia.

Fiecare produs este prezentat in detaliu, precizandu-i-se caracteristicile si masurile respective. Culorile produselor pot sa nu corespunda exact cu realitatea, datorita browser-ului de internet sau a monitorului utilizat.

www.kso.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de vanzare in orice moment. De aceea va rugam sa verificati in momentul achizitionarii pretul de vanzare al produsului dorit.

Preturile afisate pe site la momentul achizitionarii vor fi cele mentionate in factura fiscala,  care va fi intocmita fiecarui client pentru fiecare comanda in parte.

Produsele prezinta etichete de identificare. Pastrati aceste etichete asa cum au fost ele initial atasate, daca intentionati sa returnati produsul.


METODE DE PLATA

            Plata contravalorii produselor si a costurilor aferente transportului acestora se poate face prin una din optiunile indicate in formularul de comanda.

            Toate informatiile cu caracter personal ale clientilor www.kso.ro, vor fi pastrate in conditii de siguranta, vor fi arhivate , respectandu-se cerintele specificate de Autoritatea Nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal.

            Aceste informatii nu vor fi utilizate de catre www.kso.ro in alte scopuri, cu exceptia cazurilor de rambursare a platilor sau pentru raportarea cazurilor de frauda la politie.

RAMBURSAREA PRODUSELOR

WWW.KSO.RO accepta returnarea produselor achizitionate, fara penalitati si fara a exista  un motiv din partea clientului si rambursarea contravalorii acestora, in termen de 5 zile lucratoare, de la data primirii lor, in urmatoarele conditii:

1   Sa nu fi fost purtate, folosite, spalate, calcate, patate sau deteriorate;

2.  Sa fie returnate in ambalajul original;

3.  Sa prezinte toate etichetele de identificare originale, iar acestea sa fie atasate produsului ca in forma initiala;

4.  Intentia de returnare a unui produs se va face prin transmiterea unui email sau a unui apel telefonic din partea clientului catre www.kso.ro

5.  Termenul de returnare al produsului este de 5 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

6.  In situatia in care se returneaza mai multe produse dintr-o comanda , acestea trebuie expediate catre www.kso.ro intr-un singur colet.doar prin intermediul FAN COURIER – iar contravaloarea taxelor de transport va fi suportata de client.

In situatia in care una din aceste conditii nu este indeplinita, www.kso.ro nu va accepta schimbarea produsului, iar acesta va fi expediat inapoi clientului. Taxele de transport aferente reexpedierii vor fi suportate de client.

            In situatia in care toate aceste conditii au fost indeplinite, www.kso.ro va va confirma printr-un email acceptarea returnarii produselui\produselor.

            Contravaloarea rambursului va fi efectuata prin transfer bancar numai intr-un cont detinut si comunicat de persoana pe numele careia s-a incheiat tranzactia

            Timpul de rambursare poate fi functie de politicile unitatii bancare unde aveti contul deschis, dar acesta nu poate depasii 30 de zile de la data returnarii produsului.

            Atunci cand se returneaza produsele, KSO nu va returna contravaloarea transportului.

         


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In vederea achizitionarii de produse  de pe www.kso.ro, trebuie sa-ti faci un cont pe website-ul nostru. Poti in orice moment sa-ti editezi detaliile contului tau sau sa renunti la cont, daca doresti acest lucru.

In momentul in care iti creezi un cont, inseamna ca esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator. 

Daca vom constata ca la momentul crearii contului sau ulterior, ai incalcat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

SC KING SIZE OUTSIDE SRL figureaza in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul  29277

Trebuie sa-ti comunicam ca datele tale personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a-ti oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul tau.

Informatiile si datele pe care le-ai furnizat despre o alta persoana, atunci cand ai facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si pentru a te contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.


MODIFICARI SI ACTUALIZARI


                Termenii si Conditiile pot fi modificate pe parcursul timpului. Acestea trebuie sa fie in permanenta in concordanta cu prevederilor noilor legi si regulamente ce reglementeaza o activitate de acest gen.

                Momentul intrarii in vigoare al modificarilor aduse capitolului “Termeni si Conditii”, va fi cel al afisarii, publicarii acestora pe site-ul www.kso.ro.


DREPTURI DE AUTOR

                Intregul continut al site-ului este proprietatea SC KING SIZE OUTSIDE SRL si este protejat de legislatia romaneasca.

            Este strict interzisa utilizarea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul SC KING SIZE OUT SIDE SRL

            SC KING SIZE OUTSIDE SRL nu isi asuma responsabilitatea  pentru utilizarea sau interpretarea eronata a informatiilor de pe site.

            In situatia in care apar divergente intre www.kso.ro si clientii sai, SC KING SIZE OUTSIDE SRL va apela la rezolvarea acestora pe cale amiabila. In situatia in care aceasta forma de stingere a conflictului este imposibila, Solutia va fi instanta de judecata de pe teritoriul Romaniei.

            Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.